Boekenactie tijdens de vakantie

door Jose Noulez de Miguel Aan August 20, 2020

Het voordeel van online sales:

Het moet gezegd. Het online winkelen maakt het moeilijk voor vele "stenen winkels" en Covid-19 heeft het allemaal nog erger gemaakt. Maar aan een mes zijn er altijd 2 kanten en degenen die 5 jaar geleden geinvesteerd hebben in een online winkel, hebben daar ondertussen dik de vruchten van geplukt. Het stond in de sterren geschreven dat online winkelen meer en meer de nieuwe norm zou worden. Covid-19 heeft dit enkel maar versneld.

Voor mij persoonlijk vind ik online verkopen een uitstekend verhaal. Je kan het overal doen en wanneer jij het wil. Pas op, je moet structuur brengen en consequent zijn in de afhandeling van wat je hebt verkocht. Het is niet van "ik zet er wat op en dan wacht ik tot de centen binnenkomen".

Wij zijn 24/7 open:

Inderdaad, ik vertrek op vakantie maar de winkel blijft 24 uur op 7 dagen open. En alle bestellingen worden gewoon de dag na betaling verzonden. Heerlijk vind ik dat! Zelfs het sourcen naar boeken kan op vakantie. Je kan online boeken aankopen en ze naar je magazijn laten bezorgen. Het enige wat ik niet doe is ze onmiddellijk te koop zetten want ik kijk graag eerst alle boeken na om de kwaliteit correct te listen.

De toekomst:

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat er ongelooflijk veel te doen is op gebied van online. Ik zie een hele nieuwe "micro"-economie opduiken. Allemaal kleine bedrijfjes van 1 persoon die zonder "overhead" een bepaald product online gaan aanbieden. Velen zullen na een paar jaar of zelfs maanden afhaken maar er zullen er altijd nieuwe bijkomen en er gaat een stevige basis zijn van blijvers. De blijvers zullen degenen zijn die een structuur in hun online gebeuren brengen en de nodige discipline kunnen opbrengen.

Ikzelf heb in één van mijn vorige blogs gezegd dat als men mijn "roadmap" volgt, men na 6 maanden een basis inkomen kunnen genereren. Wel, ik ben die uitdaging met iemand aangegaan die niks kende van online verkopen en die persoon had na 6 maanden (als side-job) een inkomen van €600. Da's uiteraard niet genoeg maar als je 8 tot 12 uur per week hieraan besteed en je haalt zonder kennis na 6 maanden €600 per maand dan ben je op de goeie weg.

Maar genoeg hierover. Ik vertrek volgende week maandag op vakantie onder de palmbomen en met de nodige hapjes en drankjes ga ik mijn batterijen eens goed opladen want in het vierde kwartaal ga ik knallen als een beest!

I'LL BE BACK

One More Thing: (cf Steve Jobs)

 

ACTIE 10% KORTING!

Je gaat naar www.thekingofbooks.com, je kiest je boek en bij de afrekening geef je de code "JAVEA" (hoofdletters). Je korting van 10% wordt automatisch verrekend.

  • minimum aankoop €15
  • loopt van maandag 31/08 om 0:00h en eindigt op donderdag 17/09 om 23:59h

 

 

 Holiday

4 opmerkingen
door VXJGykIwtgO Aan October 09, 2020

ofnRGZUKBgWYEQi

door dubAUTcxtvN Aan October 09, 2020

UFCSeaOny

door jfXApDgVyzEF Aan September 23, 2020

jUdWFeiIS

door RGfQhFVBwaTLn Aan September 23, 2020

fGxCDBHF

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN