De feestdagen komen er snel aan!

door Jose Noulez de Miguel Aan October 16, 2020

Kerstbomen en Kerstversiering:

Verleden maand zat ik in Spanje (in een veilige groene zone) en de zon scheen volop terwijl de thermometer dagelijks tussen 27 en 32C° schommelde.

Op een dag besloten we naar Moraira te rijden om een moderne tapasbar uit te proberen. Van bij ons naar Moraira is ongeveer een kwartier rijden en onderweg passeren we tal van winkels.

Je moet je even voorstellen dat om 20:00h de temperatuur nog 23C° was. Wel, in één van de grotere winkels op de weg naar Moraira hadden ze al tal van kerstbomen en kerstversiering in de etalage. Ze zijn er daar nog vroeger bij dan bij in België "Van Gastel" die de laatste 10 jaar de koploper is.

Nieuwe boeken:

Na 6 weken Spanje was het tijd om terug te keren naar huis. Niettegenstaande ik vanuit Spanje ook blijf werken, had ik de laatste weken geen nieuwe aanvoer van boeken gehad. Gelukkig had ik in de maanden juli en augustus een pak boeken binnen. Maar "you have to feed the beast"! Dus, nauwelijks terug thuis effe bellen met enkele uitgeverijen en terug boeken aankopen. 

Ik heb een partij geweldige en recentelijke nieuwe boeken aangekocht die ik deze week allemaal heb gelist op www.thekingofbooks.com en op bol.com. Het zijn er teveel om ze allemaal op te noemen, maar er zitten namen bij zoals Stephen King, Margaret Atwood, Evy Gruyaert, Goedele Liekens, Mary Arlidge, Karin Slaughter, Aster Berhof, en nog veel meer. Ook heel veel goeie thrillers van Nederlandstalige en anderstalige schrijvers. Ook boeken over de geschiedenis van de wielersport en naslagwerken over de beste wielrenners van de afgelopen 100 jaar met weetjes en foto's van oa Eddy Merckx. Ook het nieuwe boek over Club Brugge is een prachtig boek. Ook nieuwe boeken over de Tweede Wereldoorlog. Kortom, kijk eens op www.thekingofbooks.com.

En om mijn terugkomst te vieren krijg je een korting van 10% bij een minimale aankoop van €20. Het enige wat je moet doen nadat je je bestelling wilt afronden is deze code invullen om je 10% korting te krijgen.

Code= HERFST

Vergeet niet dat als je voor €25 koopt de verzending in België en Nederland gratis is!

    

2 opmerkingen
door SJKgrWtfz Aan October 22, 2020

YAnWhifJvsCVDuy

door tdLoZurQHNmCsnU Aan October 22, 2020

msCxNikQbPaoRYzL

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN