Nieuwe reisboeken en reisgidsen.

door Jose Noulez de Miguel Aan June 28, 2020

Wat te doen tijdens deze Covid-19 crisis?

Wat we de afgelopen 3 maanden hebben meegemaakt, heeft velen onder ons doen denken wat we met de vakantie gaan doen. 

Gaan we nog verre reizen (kunnen) maken, stappen we het vliegtuig in om zo snel mogelijk op onze bestemming te komen? Gaan we op hotel of verkiezen we een vakantiehuis?

Als je de virologen en politici hoort praten dan lijkt de beste optie te zijn om vakantie in eigen land te vieren. Ik kan daar iets persoonlijks aan toevoegen.

Een goeie 2 maanden geleden besloot ik om een nieuwe fiets te kopen. Een mountainbike. Ik ben bescheiden begonnen maar al snel ging ik gemiddeld een goeie 35km per rit doen. Nu, mountainbike, dan kom je overal. En ik was en ben steeds ten zeerste verbaasd hoe mooi het is op nauwelijks 15km van waar ik woon.

Dus, als je de raad van de virologen aanneemt en je gaat eens naar de Ardennen voor 1 week, huur of neem je mountainbike mee en ontdek plaatsen die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Ontdek op www.thekingofbooks.com ons mooi aanbod van reizen en reisgidsen en vergeet niet : je krijgt 10% korting op een minimum aankoop van €20 met de code "NIEUWEKLANT" Deze korting wordt rechtstreeks bij je betaling verrekent. 

Voor de mountainbike fanaten onder jullie, check this out!

2 opmerkingen
door ApugsDUaE Aan September 23, 2020

TgCeIFHRAJyVWQ

door GwZAlxIHv Aan September 23, 2020

NJlXSZdVItpEyux

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN