Bespaar op je boeken met de Valentijnskorting van 20%

door José de Miguel Aan January 23, 2023

Een geweldige manier om geld te besparen op boeken is door tweedehands boeken te kopen. Gelukkig biedt The King of Books kortingen op gebruikte boeken, waardoor het nog betaalbaarder wordt om je boekencollectie uit te breiden.

The King of Books biedt nu een korting van 20% aan op alle tweedehands boeken in onze winkel. Dit is een geweldige kans om een aantal geweldige boeken tegen een fractie van de prijs te kopen. Of je nu op zoek bent naar klassiekers, romans, non-fictie of kinderboeken, er is iets voor iedereen.

Het is belangrijk om te onthouden dat onze tweedehands boeken nog steeds in uitstekende staat zijn, vaak zelfs beter dan nieuwe boeken omdat ze zorgvuldig zijn behandeld. Bovendien is het kopen van tweedehands boeken ook beter voor het milieu, aangezien het hergebruik van boeken helpt om de hoeveelheid afval te verminderen.

Dus als je op zoek bent naar een goede deal op boeken, neem dan een kijkje bij The King of Books. Je zult versteld staan van de geweldige boeken die je kunt vinden tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs. Profiteer snel van deze aanbieding voordat de korting verloopt!

1 commentaar
door Frans Vervaeke Aan January 27, 2023

Beste,
Het is mij niet duidelijk vanaf welk bedrag er graties wordt verstuurd.
Ik las in de verzendpolitiek vanaf 25 euro , maar ik krijg nu een dank mail binnen waarin vermeld staat van 15 euro.
Kan je even verduidelijken aub?
Mvg

Frans

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN