Thrillers en Classic Algebra

door José de Miguel Aan October 31, 2022

Thrillers en nog eens thrillers ...

Afgelopen week heb ik alweer enkele mooie boeken op de kop kunnen tikken. Er was een lot beschikbaar van 183 boeken (thrillers), allemaal in super deluxe staat!

Bekende thriller schrijvers zowel Vlaamse als internationale auteurs waaronder Jo Nessbo, Bernard Minier, Nicci French, David Baldacci, Karin Slaughter, Luc Deflo, Harlan Coben, J.D. Robb, Karen Rose, Jussi Adler-Olson, en nog veel meer.

Van Luc Deflo heb ik nu denk ik alle boeken te koop.

Er zijn ook meer dan 180 thrillers te koop aan €3 plus verzendkosten. Tenzij je voor minimaal €15 koopt en dan zijn de verzendkosten voor mijn rekening 😎

Het duurste boek dat ik (hopelijk )ooit ga verkopen

Bij mijn volgend bezoek om een lot te bekijken, kon ik mijn ogen niet geloven! Er zaten in dat lot recente studieboeken over wiskunde en natuurkunde. De eerste boeken die ik nakeek, waren boeken die in nieuwstaat vlotjes €75 tot €100 hebben gekost. Maar toen kwam het: Classic Algebra bleek nieuw te koop bij bol.com voor €304,99 en bij Standaard Boekhandel liefst €475,95!!!

Het exemplaar dat ik heb, is volgens mij nooit gelezen geweest want het boek ziet er gewoon "nieuw" uit. Je kan het boek kopen op de website voor €250 of als je verkiest kan je het kopen in mijn webwinkel bij bol.com aan €250

Een vraagje:

Wat is het duurste boek dat jullie ooit hebben gekocht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN