Thriller Week

door Jose Noulez de Miguel Aan June 11, 2020

Druk, druk en nog eens druk. Sinds mijn laatste blog heb ik nog niet stilgestaan. Blijkbaar zijn er plots een hoop boeken beschikbaar omdat men thuis ruimte wil maken voor andere dingen. Het is wat het is, maar voor mij waren dit hoogdagen.

Ik ben van her naar der gereden om boeken te bekijken die ze aanboden. Sommigen hebben andere criteria dan ik wanneer se het hebben over de kwaliteit van hun boeken. Blijkbaar is mijn criteria voor een "Als Nieuw" boek anders dan wat sommigen verstaan onder een "Als Nieuw" boek.  Maar, het maakt niet uit hoe ver je moet rijden om een lot te bekijken, of wat de mensen hun criteria zijn over hun boeken, altijd zit er wat goeds tussen.

Een nieuwe hobby:

Een 3 weken terug heb ik me een mountainbike aangeschaft. Ik had eigenlijk een nieuwe fiets nodig en ik wou nu een fiets die wat robuuster is en waarmee je door het bos kon rijden. 

Mijn aankoop, een Merida, ziet er prachtig uit! Een schoon veloke. Nu nog een helm, handschoenen, mountainbike schoenen, een fietsbril en wat kledij en ik kan starten.

Man! Dit is fun! Had ik 20 jaar geleden geweten dat mountainbike zo plezant was, ik was nooit begonnen met hardlopen. Ik cross nu door de bossen, modder, over boomstronken, kasseien en zand als een veulen van 19 jaar oud. 

Dat wou ik effe kwijt. Back to business.

Pieter Aspe en andere thrillers & spanning:

Begin deze week heb ik een lot "zo goed als nieuwe" boeken kunnen aankopen. Meestal thrillers & spanning alsook enkele goeie romans. Ik heb een groot aantal boeken kunnen aankopen van Pieter Aspe. Sinds gisteren staan ze allemaal online, zowel bij bol.com, booksinbelgium, boekwinkeltjes als mijn eigen webwinkel, The King of Books.

En omdat vanaf vandaag de thrillerweek begint tot en met volgende week zondag, gaan we hier een actie houden. Het volstaat dat je hier klikt en dan kom je automatisch op de pagina met alle thrillers. Je zoekt het boek of de boeken die je wil aankopen en je vult bij het afrekenen de korting "Spanning" in.  De korting van 10% wordt automatisch verrekend wanneer je betaald.

 

2 opmerkingen
door ICrynxqhTwFz Aan September 23, 2020

DBFfNUvOQkrSGZj

door bJCOpcYvUeBxDrmK Aan September 23, 2020

VsXuSigq

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN