Het aanbod van boeken groeit elke dag!

door Jose Noulez de Miguel Aan April 03, 2020

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens heb geblogd, maar ik wou eerst al de boeken in de online winkel hebben die voor €1 de deur uit mogen. Er zijn er ondertussen al enkele tientallen verkocht maar er blijven nog 476 boeken over diverse onderwerpen.

Premium Tweedehands Boeken:

Ondertussen heb ik ook een kleine 800 boeken gelist die weliswaar niet voor €1 de deur uitmogen, maar die gunstig geprijsd zijn en heel interessante onderwerpen hebben. Al deze boeken staan ook op bol.com, booksinbelgium en boekwinkeltjes. En op alle 3 heb ik beoordelingen die gaan van 9,4 op 10 tot 10 op 10!

Elke dag krijg ik van bovengenoemde marktplaatsen bestellingen binnen die de dag erna worden verzonden. Het heeft me tijd gekost om tot op dit niveau te komen, maar door elke dag bij te leren en de structuur te finetunen is het me uiteindelijk gelukt. 

Nu heb ik een volgende uitdaging en dat is om van mijn online winkel hetzelfde succes te maken als bij de bovengenoemde marktplaatsen. Het zal tijd vergen want ik begrijp dat een geinteresseerde koper meer vertrouwen heeft in het kopen bij bol.com dan bij The King of Books.

Niettegenstaande ik niet mag klagen van de eerste verkopen in mijn online winkel, zie ik toch ook dat er 9 klanten verleden week in hun mandje een boek hadden gelegd, maar dan toch niet hebben uitgecheckt. Ook na een follow-up mail dat er nog wat in hun winkelmandje lag, kreeg ik geen gehoor. Raar maar dit zal eigen zijn aan de online verkoop vermoed ik.

Nieuwe Boeken:

Nieuwe boeken gaan bij mij rechtstreeks naar bol.com die voor mij de logistiek verzorgt. Het voordeel is dat bol.com, indien ze een bestelling binnen krijgt voor 23.59h, zij de bestelling de dag erna al verzenden. Ik kan jammer genoeg niet sneller beloven dan 2 tot 3 werkdagen.

Nochtans ga ik enkele nieuwe, dus ongelezen, boeken ook verkopen via mijn online winkel. Vandaag heb ik 96 nieuwe boeken gelist die klaar staan om gekocht en verzonden te worden. 

Ik ga ze hier niet alle 96 opsommen of de afbeeldingen plaatsen, maar enkele voorbeelden wil ik jullie niet weigeren.

   

  

Hier de link waar je de rest van e nieuwe boeken kan vinden. Het enige wat je moet doen is klikken op de link en dan krijg je alle gegevens. Als je dan de titel, schrijver en/of het ISBN intikt op de zoekbalk dan kan je het boek kopen.

NIEUWE BOEKEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN