Terug sourcen na de (lichte) lockdown

door Jose Noulez de Miguel Aan May 16, 2020

Het werd stilletjes aan tijd dat we eens buiten ons "kot" mochten. Op 11 meiu was het dan zover. Ik kon naar diverse plaatsen gaan om boeken te bekijken die misschien de moeite waren om ze via The King of Books te verkopen.

Al bij al heb ik het druk gehad met bestellingen verwerken en versturen, een ontwerp laten maken voor een "bedankkaartje" bij elke bestelling, promotie campagnes opzetten, de online winkel verbeteren en vooral bestellingen van nieuwe boeken.

Ik heb me tot en met midden verleden jaar eigenlijk voornamelijk bezig gehouden met de aankoop en verkoop van premium tweedehands boeken. Tot ik een vraag kreeg of ik ook nieuwe boeken verkocht. En bizar, maar die week kreeg ik diverse vragen naar nieuwe boeken.

Dus, de klant vraagt en wij draaien 🎵En het moet gezegd, sinds ik nieuwe boeken heb, verkoop ik evenveel en soms meer nieuwe boeken dan premium tweedehands boeken.

De boeken die ik deze week heb binnengekregen en al in de online winkel te koop staan, zijn de moeite waard om te kopen. Ik zag in de statistieken van mijn online winkel dat er mensen op zoek waren naar boeken van Karin Slaughter. Wel ik heb er 2 gevonden die er top uitzien. Ze lijken net nieuw en je kan ze hier vinden. Ook kreeg ik vraag naar boeken van Gemma Doyle (Young Adult)

   

Bedankkaartje

Ik wil jullie ook mijn bedankkaartje laten zien en vergeet niet je in te schrijven met je email zodat je een persoonlijke code krijgt waarmee je 5% korting krijgt op je eerste aankoop.

 

En net toen ik deze blog wil afsluiten, komen ze 73 nieuwe boeken leveren. Deze ga ik zo snel mogelijk (ik probeer vandaag) listen zodat ze te koop zijn in de online winkel.

Stay Tuned!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN