Nieuwe boeken net binnen!

door Jose Noulez de Miguel Aan February 18, 2021

De lente is in aantocht

Afgelopen week was het bar koud en moest ik mij goeie moed inspreken om boeken te gaan bekijken.

Maar kijk, sinds gisteren is het van -4C° naar +9C° en dat voel je. De burger krijgt terug moed. We snakken met zijn allen naar de eerste zonnestralen en wie weet zijn tegen dan (eind maart) de regels wat soepeler en mogen we misschien wel een pint nuttigen op een terras.

In ieder geval is het wel plezanter om 's morgens in het licht wakker te worden ipv in het donker. Als je dan naast de Bredabaan in Brasschaat de krokussen de grond uit ziet schieten, dan weet je dat "happy days are here again"

Nieuwe lading, nieuwe boeken

Met bovenstaande in gedachte, heb ik begin deze week 122 boeken binnengekregen. Diverse onderwerpen zoals de tweede wereldoorlog, politiek, kinderboeken, romans, thrillers, kookboeken, reisboeken, etc... Al deze boeken zijn nieuw en ongelezen. Ze staan allemaal op de website en op de diverse platformen zoals bol.com, booksinbelgium en boekwinkeltjes.

     

Voor de volledig lijst van nieuwe boeken die zijn binnengekomen klik je op volgende link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cvbfFzDiCaygQ8pKr40zIFii3x2KInOT_BGetLBD5-Q/edit?usp=sharing

 

De actie loopt nog tot eind februari

En vergeet niet dat je 25% korting kan krijgen op je aankopen! Je hoeft enkel de volgende code in te geven vooraleer je betaalt: NIEUWE WEBSITE

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN