Het jaar van de OS!

door Jose Noulez de Miguel Aan January 22, 2021

Het jaar van de os

De os, de stier. Hoe je het ook noemen wil, op Wall Street is dit het symbool van kassa! De os (of de stier) gaat altijd met zijn kop van beneden naar boven. Dus "bullish". (positief)

 

Overzicht 2020

Ja, wat kunnen we hierover nog zeggen wat al niet gezegd is. Een k*t-jaar wat de sociale omgang, vrije tijd, reizen etc.... betreft, en aan de andere kant een booming jaar voor online verkoop, aandelen en crypto. of zoals mijn grootmoeder in Spanje zei "de ene zijn dood, is den andere zijn brood". Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Nog eventjes een spuit of 2 en we kunnen terug leven in het "nieuwe normaal".

 

Enkele conclusies voor mijn boekhandeltje:

De verkoop is gestegen met 36%. Daarvan zijn de marktplaatsen met als gele trui bol.com. Wat me wel heeft gecharmeerd is dat mijn webwinkel het eerste jaar 10% van de omzet heeft uitgemaakt met eigenlijk heel weinig marketing. Dus gaan we dit jaar ons een beetje op marketing toeleggen. (de eerste stappen zijn al gezet)

 

bol.com

Er zijn momenteel bij bol.com 36.000 externe partners die van alles en nog wat verkopen. Ik ben erg trots dat ik verleden week een mail kreeg van bol.com waarin stond dat ik in de top 20% van de externe partners zit. Dwz dat ik tussen de eerste 7.200 beste verkopers van bol.com zit!

Daarom ben ik enorm blij dat onze inspanningen om van The King of Books een serieus bedrijfje te maken, tot een mooi resultaat hebben geleid.

 

Webwinkel

Dit jaar heb ik ook besloten om de webwinkel een make-over te geven en ik ben tevreden met het resultaat. Buiten de esthetische veranderingen, is er ook onder de motorkap gesleuteld om de belevenis nog soepeler, aangenamer en makkelijker te maken. Een voorbeeld: de schreeuwige pop-up is vervangen door de meer discretere banner aan de bovenzijde. Ook het rad van fortuin etc.. is gewoon weg. Immers, ik verkoop boeken. (en media)

Ik zou het fijn vinden mochten jullie jullie bedenkingen geven over de vernieuwde website.

Oh ja, "one more thing": om deze vernieuwing te vieren is er tot eind februari 2021 een speciale korting van 25%. Je vult voor je gaat afrekenen deze code in "NIEUWE WEBSITE" en je korting van 25% wordt automatisch verrekend.

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN